Када се Данијел, син Сузане Јовановић из првог брака, у мају венчао са дугогодишњом девојком Тијаном, уз њега је, осим мајке и сестре Александре, био и Саша Поповић кога сматра јединим оцем. Саша је увек истицао да не прави никакву разлику између Данијела и његове ћерке Александре.

- Сузана ми је најбољи пријатељ и десна рука. О свему се консултујем са њом. Са нама живи и Данијел, син Сузане Јовановић из првог брака. Он је код нас од осме године. Прво је уписао средњу политехничку школу, али кад смо видели да га то не занима, исписали смо га и пребацили у музичку, а затим и у школу за тонску режију. Добро барата компјутером, миксетама и тоном. Фантастично свира клавир и гитару, и сваку песму "Звезда Гранда“ припрема или он или Жика Јакшић ‒ причао је својевремено Саша Поповић, а син Сузане Јовановић увек је био примеран својим родитељима.

Фото: В. Данилов

 

 

- Данијел је у почетку био мало збуњен, али ја сам се према њему поставио као прави отац. Заволео сам и ја њега, као и он мене, и сматрам га својим дететом. Волим га зато што је добар, културан и лепо васпитан дечко, а највише ме је фасцинирала његова захвалност што сам га тако прихватио. Са њим никада нисам имао никакав сукоб. Имао сам са Александром, али он ми никада није давао повода за то. Увек уради све што му тражим, а Александру морам да молим да ме нешто послуша. Али, кад она каже: "Тата, донеси ми сок", већ после прве њене опомене устанем и донесем јој - присетио се Саша.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Мирослав Илић - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".