Страствени навијач репрезентације Шпаније одлучио се на невероватан подухват и још је пре пута већ резервисао улазнице за утакмице групне фазе репрезентације Шпаније. Он је званично 9. јануара ове године кренуо на далеки пут из Мадрида и циљ је био да пре почетка Светског првенства стигне у Катар.

Међутим, чини се да авантура овог шпанског навијача нажалост не иде како је планирао и многи већ сада у тој земљи страхују од трагичног исхода.

Санчез се већ више од две недеље није никоме јавио и не зна се где се тренутно налази. Шпанац је путем Инстаграма редовно објављивао фотографије са свог пута, али сада се није оглашавао још од 1. октобра.

Последња локација са које се јавио била је из једног села у Ираку које је у близини Пењина, те је био удаљен само пет километара од границе са Ираном и на оближњој планини планирао је да преноћи, како је објавио 1. октобра на Инстаграму.

Сантјаго је био у редовном контакту са породицом и пријатељима и причао им је о томе шта свакодневно доживљава на свом путу ка Катару, али су они су сада јако забринути за њега. Открили су да се последњи пут јавио 2. октобра и да им је послао поруку: "Овде је доста вруће, али све је ок". Многи су бринули за његову сигурност у Ираку, али је он уверавао да је све како треба и да су га одлично дочекали где год се појавио.

Међутим, његова породица не одустаје и верује да ће се јавити. У питању је човек који је добро припремљен физички, јер је две године провео у војсци и прошао много тога. Остаје да се види каква је судбина овог навијача Шпаније...

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".