Љубав између Жике Јакшића и водитељке Дајане Пауновић родила се 2009. године. Према речима водитељке, Жика је био онај прави и венчали су се наредне године. 

Међутим, пре неколико година  прелепа Дајана и Жика су се развели, а као  плод њихове љубави је син Душан који после развода живи са мајко.

Пар о разводу није много желео да говори, а Дајана се из породичног на дома на Бежанијској коси  иселила. Тренутна локација где живи није позната.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/dajana.paunovic

 

- Врло брзо сам схватила да смо на истој таласној дужини. Слажемо се савршено и имамо идентичне ставове о животу. Нисам планирала баш да се удам у 22. години, колико сада имам, али када нађете праву особу, године нису битне. Још увек не планирам да се остварим као мајка, али ћу пустити да се све одвија спонтано - причала је тада Дајана, којој разлика од 24 године није сметала, иако је због њега била у сукобу са оцем.

Фото: Теодора Ћирић

 

- Када је чуо за моју везу са Жиком, отац је хтео да ме избаци из куће! Није могао да ‘свари’ Жикине године. Али, тако је било само док га није упознао. Сада га мој тата просто обожава. Разлику у годинама више нико не примећује. Жика ме чува као цвеће у вази, не дозвољава ни моја сенка да падне на мене - открила је Дајана 2011. године.

(Курир.рс)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Маша Мемедовић слике са летовања 2022

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".