Мајку чувене џез певачице нисмо навикли да видимо често испред камера. 

Лена Ковачевић тренутно храбро осваја музичку сцену, а најважније људе у животу од којих је добила прве животне савете није заборавила. Без обзира на то што је изграђена као личност и зрела је жена, мајка Нада и отац Душан, који је угледни драмски писац и редитељ, и даље су певачицини узори који  је када дођу нове животне буре, поново усмере на пут. Лена не крије да доста свог времена проводи у родитељском дому како би мајци узвратила подршку.

Она је љубав и породичну повезаност  показала после премијере филма "Није лоше бити човек", по сценарију и режији њеног тате Душана, када је написала емотивну поруку посвећену мами:

- Филм "Није лоше бити човек" посвећен је (видећете и на шпици) нашој Нади, нашем ослонцу, снази, љубави... врлинама које су неким чудом успеле да се саткају у дами каква си ти. И данас и сваког дана видиш све кроз моје очи, па и филм вечерас, он је прво твој, па тек онда наш.-написала је певачица на свом Инстаграм профилу. 


‒ Од мајке сам научила да волим људе и комуникацију. Као шеф правне службе имала је скоро четиристо људи са којима је радила који је и дан-данас поздрављају и воле. Где год да сам живела, лако сам склапала пријатељства, која и данас негујем. И непоправљиви смо оптимисти, имамо веру, везује нас та снажна духовна конекција која нам је данас важнија него икад. 

(Глорија) 

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Ненад Кнежевић Кнез - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".