Међутим, мало ко зна ко је заправо ћерка Рушке Јакић, не истиче се толико у јавности, а сви кажу да њих две много личе. У питању је Ана Надеждић, која се бави лајкоучом, а студије је завршила у Италији. 

 

 

Еминентна Београђанка Рушка Јакић остала је сама, након што је добила ћерку Ану, са тадашњим супругом, који ју је оставио да се избори за њихово дете. Међутим, како Рушка није желела да јој ћерка одраста без очинске фигуре, упознала је мушкарца који је успео да њеној Ани надомести све што јој је требало. У питању је Воја Милин, који је Ани био попут биолошког оца и увек се трудио да јој буде подршка. 

 

 

- Био је веома посвећен породици, а према мени се понашао као отац. Водио ме је на скијање, научио ме је да пливам, одводио ме у школу и све је било дивно до моје 17. године и другог великог животног искушења за мене и моју мајку када је сазнала да он има љубавницу. Тај брак је пропао, а ја сам се емоционално анестезирала и затворила у себе. Бол који је кренуо након одласка другог најважнијег човека у мом животу је био снажан - рекла је једном Ана.

Фото: Милена Анђела

 

 

Ана је након што је напунила 18. година и постала пунолетна, на наговор мајке Рушке упознала биолошког оца, а потом је открила да је увек имала само једно питање на памети. 

- Била сам тад у емоционалном хаосу. Одлучила сам тад да га више никад не видим, а кроз главу ми је само пролазило "где си био толико година...?" - испричала је Ана за коју многи кажу да личи на мајку Рушку.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".