Она се сада јавила из Америке, где годинама живи. Кратак снимак који кружи друштвеним мрежама покренуо је лавину коментара.

‒ Ћао! Нисмо се видели осам година. Извињавам се ако сам развила акценат, али то се дешава са нама који смо се одселили из Београда ‒ каже Ивана на почетку обраћања.

 

 

‒ Тренутно живим у прелепом Ајдаху. Ја, у ствари, могу да кажем да живим у целој Америци. Стално путујем. Живела сам седам година у Лос Анђелесу, сада сам се преселила у Ајдахо, у прелепу, феноменалну планинску атмосферу. Живим као у 18. веку. Сечемо дрва, идемо у куповину, ово је двориште... И тако, осећам се феноменално ‒ прича српска глумица на друштвеним мрежама.

Фото: Танјуг/Ненад Неговановић

 

 

Ивана је, подсетимо, мајка дечака Виктора. Неколико година живели су у Лос Анђелесу, где је радила као креативни менаџер у једном ресторану, а потом се окушала и као инструктор јоге.

‒ Живим у Лос Анђелесу свој сан, али не онај треш, него буквално сањам у свом кревету, у својој кући на брду Холивуд. Пишем и колумну за један магазин о свим темама које ме инспиришу – изјављивала је својевремено за "Глорију".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума Милице Милше

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".