Дарио је отишао и корак даље, па је поделио фотографију на којој се види нага жена и рекао да је на слици Рада, међутим певачица је и то одмах демантовала.

Фото: Јутјуб принтскрин/Рада Манојловић

 

 

- Рада има бројне проблеме због афере која се појавила у домаћим медијима. Тешко може да се помири са тим да је неко уходи и износи о њој лажи на друштвеним мрежама. Најгоре од свега је што је већ имала проблеме са фановима који су је опседали и то јој није било пријатно. Често су јој слали поруке на друштвеним мрежама и уходили - прича Радин први комшија из зграде и додаје:

- Приметио сам да Рада сада слабије напушта стан, претпостављам да је то баш због тог манијака, не знам како другачије да га назовем. Сви смо из комшилука сложни, ако јој је било каква помоћ потребна, ту смо за њу. Она је женско које од таквих ликова треба да буде заштићен.

Из оближње продавнице кажу да је певачица често нерасположена, али и да упркос лошем расположењу нађе времена да се осмехне.

Фото: АТА имагес

 

 

- Долазила нам је пре неки дан Рада, међутим била је нерасположена. Често дође у продавницу намргођена и са великим, црним наочарима, али упркос свему томе нам се осмехне и одговори ако је нешто питамо. Схвати да је препознамо, али не жели да са нама улази у неку дубљу комуникацију. Купи шта јој треба у продавници, плати на каси и не улази у дубљу конверзацију јер је често муштерије питају за наслове из медија, а то је изнервира. Не оставља бакшиш али и треба да зна да цени свој динар - поручује касирка из оближњег маркета у који певачица стално иде.

Комшиница из зграде истиче да Раду често посећује њена сестра Марија Манојловић, али не и мушкарци.

- Од када је званично раскинула са Харисом, нисам сретала момке у нашој згради. Рада поштује кућни ред и никада не прави буку. А и кад би хтела, не би имала када, јер је константно на путу. Често јој виђам сестру Марију која је посети, али сем ње никога више. Марија се пристојно јави, понекад се исприча са нама комшијама, зависно од расположења. Воли да кува, па Ради понесе специјатете у стан, цела зграда мирише.

(Супер ТВ)

БОНУС ВИДЕО:

Емотивни тренутак: Ацо Пејовић у загрљају супруге и ћерки

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".