"Ја сам страх који никада неће проћи", истакла је Јеремићева једном приликом, а то се на крају показало као тачно.

Водитељка Јована Јеремић направила је невиђени хаос својом изјавом, тачније признањем да поседује информације да је певачица Тања Савић наводно била у вези са младим босанским политичарем, међутим није желела да открије идентитет.

Од тог тренутка медији и друштвене мреже брује о њеном интригантном откривању, а познато је да је Јеремићева исто тако прави скандал мајстор, те зна да направи потпуну пометњу својом искреношћу и храброшћу, што и доказује из емисије у емисију и у свом Јутарњем програму на Пинку, коментаришући разне ударне ситуације.

Фото: В. Данилов

 

 

Она се сада поново огласила и осврнула на скандал о коме се цео дан спекулише.

- Ништа ја више нећу изнети од онога што сам рекла. Ја знам све детаље,али сам рекла оно што сам рекла и нећу никада открити имена, односно име тог политичара. Оно што је најважније јесте да политичари у будућности морају да пазе где "убацују" и где "гурају", тамо можда где не би смели да "гурају", оно што треба да воде рачуна где "гурају", углавном, једно је тачно, из искуства, чак и мог личног. Државници воле новинарке, а политичари воле естрадне уметнице. - истакла је мистериозна мала која чини чуда.

Подсетимо се, Јована Јеремић је једном приликом за наш портал отворила душу о томе колико је била дискриминисана, само зато што је водила ријалити програм и поштено зарађивала новац, а многи су то искористили како би је маргинализовали и спутавали у својим успесима.

- Е баш због тога што то покушавају, ја им гарантујем, не да ћу да останем у политици, него ћу их све разбити. Баш због тога што сте тако покушали на почетку моје каријере да се понашате. Ја сам ушла у политику да останем и да остварим разултат. То је шака јада, квази интелектуалаца, који се боје мог уласка у политику. Ја сам рекла, ја сам страх који никада неће проћи, и ту нема дискусије. Али тешко је када си оптерећен предрасудама. Али, ја сам рекла, за шест месеци цела Србија ће бити на мојој страни, јер ја знам како радим свој посао. - истакла је Јеремићева кроз сузе.

(Еспресо)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".