Саобраћајна несрећа десила се непосредно пред Вељков полазак у школу после летњег распуста, када је имао свега 14 и по година.

- Пао сам са мотора на Кипру пре него што сам кренуо у школу. Првих шест месеци школе био сам инвалид, само сам гледао како ћу руку активирати. Имао сам 80 металних хефталица на рамену - испричао је Вељко показујући руку коју је тад повредио.

Истиче да не зна како је преживео ту несрећу.

Фото: Т. Ћирић

 

- Кум и ја смо пали са мотора, мене је ударио "Ланд Ровер" у главу, браник ме је исекао и направио озбиљан рез 2 милиметра од главне вене. Чудо је да сам остао жив, имао сам тад 14 и по година - каже Вељко.

Повреде које је задобио су наблаже речено, језиве.

- Отпао ми је део ува, па су га зашили назад. Ни дан данас не осећам тај део ува. Био сам у несвести, сећам се само да сам се пробудио у локви крви на поду. Почео сам убрзо да губим свест у хитној, следећег што се сећам је да сам се пробудио оперисан - испричао је Вељко у новој епизоди програма "Цеца шоу".

Фото: Инстаграм принтскрин/raznatovicanastasija, АТА Имагес

 

Ни Анастасији у том периоду није било лако. Иако је млађа од њега, преузела је одговорност на себе да му буде "мајчинска фигура".

- Ја сам на Кипру имала и улогу Вељкове маме, пошто сам ја била та која је била задужена да га будим ујутру у 5 и 30. Свако ко познаје Вељка, зна да је лакше на месец отићи него њега пробудити. То ми је било јако мучно свако јутро - испричала је Анастасија.

Ипак, Ражнатовићева је захвална на том искуству.

- Све то ме је научило дисциплини и драго ми је што сам имала то искуство, јер сам свашта нешто научила што можда не бих да сам остала овде - закључила је Анастасија.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из дома певачице Снежане Ђуришић 1991. године

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".