То се десило Б.Р. (43) из Београда, који је овако пренео своје искуство:

"Једна потпуно класична прича, изнајмите стан, уђете у њега, мислећи да ћете мало да пречистите, наравно, иза бивших станара. Али шта ако вам за улазак у стан треба цела екипа чистача? Нама се управо то десило.

Да ствар буде још гора, у стану је живела - девојка! Можда сам робујем предрасудама, али сам стварно мислио да женска рука у стану значи да барем на плочицама неће бити 7цм масноће. Да иза веш машине која је близу кади, неће бити песак који је направила прашина у комбинацији са водом која је долазила током туширања. Мислио сам да неће бити "нечег зеленог" на плочицама! Али, авај!

Фото: Танјуг

 

Ни агенција за чишћење дуго није видела такво стање. Нови напад панике добили смо када смо уклонили чаршаф са душека и видели флеке по њему. Па затим флеке по скупоценој гарнитури у дневној соби. Питали смо се: како неко то уопште направи? На душеку су били и модро-црвене флеке, и одмах смо схватили од чега.

А тако је мила и фина изгледала, сређена, та бивша станарка. Па ви сад размислите о томе, какви нам се људи представљају да јесу - док им не уђеш у кућу.

Е моја домаћице..." - закључио је он.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".