Глумица Мира Бањац скрхана је због смрти глумца који је преминуо у својој 49. години. Она је за Курир проговорила о овом тужном догађају.

- Јао... Како се бојим телефона сваки пут кад позвони. Радила сам са њим "Пси лају ветар носи". Он је био сјајан глумац и одличан, духовит пријатељ. Увек је на снимању са њим било јако занимљиво. Толико сам се растужила кад сам чула да је болестан, али сам мислила да ће се извући. Он је тако здрав дечко био и млад. Ментално сјајан човек. Жао ми је. Ја не могу више, не знам шта да вам кажем. Испрћамо те младе људе, а ја остајем. Страшно. Јако ми је жао, био је сјајан човек и глумац. Увек је био другачији и то ми се допадало. Велика жалост - рекла је Мира.

На вест о Марковој смрти реаговао је и Саша Јоксимовић, који се емотивном поруком опростио од пријатеља: Јавише ми да си отишао пре сат времена, зашто тако брзо, Живче....? Значи, нема више смеха, нашег... Брате......

Фото: Инстаграм/принтскрин/sasajoksimovic_official

 

Маријана Мићић на Инстаграм је објавила фотографију преминулог колеге.

"Маки, драги", написала је она и ставила тужан емотикон.

Фото: Инстаграм/принтскрин/micicmarijana

 

Андрија Милошевић опростио се од колеге и пријатеља преко Инстаграма.

- Вечерас ћу играти, ову комедију и за тебе мој друже. И аплауза део, поделићеш са Нешом, као што смо некад делили руже - написао је Андрија.

Фото: Инстаграм/принтскрин/andrijamilosevic_official

 

 

- Чуо сам пре пола сата и нисам желео да поверујем да је то истина. Јаој, ух... Не знам више шта да кажем, ја сам са њим имао среће да радим. На више различитих пројеката смо сарађивали. Он је био један изузетно духовит човек и без њега ниједан пројекат више неће бити исти. Много ми је жао,ово је ме баш потресло, ми имамо дивне успомене. Моје саучешће породици, ово је за њих највећи губитак али и дефинитивно за наше позориште - истакао је Буле Гонцић.

(Курир)