Рада Манојловић пријавила је полицији Шогоровића, који јој смешта п**но-аферу! Она је протеклог викенда отишла у полицију како би себе заштитила од помахниталог фана, који је недељама не оставља на миру.

Кад је изашла из полиције, Рада се огласила и рекла да се неће смирити док Шогоровића не отера у затвор.

- Кривично ћу га гонити јер је таквом човеку место у затвору или у болници, зато што му треба стручна помоћ. Том дечку апсолутно ништа нисам урадила и жао ми је што се овако понаша, али мора да буде свестан да ће сносити последице! Свака акција изазива реакцију, а његова акција је била беспотребна, нападачка и понижавајућа, и то без икаквог разлога - каже певачица.

Фото: Инстаграм принтскрин/radamanojlovic/_harisberkovic

 

Рада је до сада ишла на своје наступе са рођеном сестром Мајом, али је због Шогоровића решила да ангажује обезбеђење. Певачица је запослила два момка који ће је пратити у стопу.

Рада додаје да су јој се сличне ситуације и раније дешавале, али о томе није желела јавно да говори:

- Овај дечко је само један у низу манијака који се лепе за мене! Већ сам неке психопате раније пријављивала полицији. Имала сам сличну ситуацију, кад ме је један дечко вређао и понижавао само да бих му се јавила!? Сигурна сам да у психијатрији постоји објашњење за такве случајеве, али ја нисам стручњак и не желим уопште да улазим у то. Мени се више смучило да се од к**ви праве светице, а од Раде к***а! Уздам се у нашу полицију и надам се да ће одрадити добро свој посао и заштитити и мене и остале моје колегинице које су, сигурна сам, имале слична искуства - истиче она.

Фото: АТА имагес

 

Манојловићева се осврнула и на фотографију голе жене за коју помахнитали фан тврди да је она.

- Девојка чак и не личи на мене, није се потрудио ни да фотошопира слику и намонтира бар моју главу. Лаж је толико очигледна да сви без вештачења виде да то нисам ја - завршава причу Рада.

Подсетимо, Дарио Шогоровић је Радин фан, који ју је пратио на наступима и сликао се са њом, а јавности је познат и као бивши учесник "Парова". Он је, ничим изазван, недавно почео да вређа Раду на друштвеним мрежама, говорећи да је крш кад се скине, да јој је платио 10.000 евра и радио шта је хтео, да је Рада свог бившег момка Хариса Берковића варала на сваком кораку.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Оља Карлеуша - ретроспектива каријере

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".