Марија се породила пре три месеца, а ситуације да по други пут остане жена трудна од порођаја врло су ретке. 

Сам пар је поред јавности остао изненађен због ове дивне вести коју нису очекивали, па су за себе рекли да су медицински феномен.  

– Ђурђа ће сада напунити четири месеца, а ја сам у трећем месецу трудноће, ми смо чудо медицине. Нисам била спремна, није ми долазило до главе, док нисам почела да сагледавам ситуацију и причам са људима око себе. Нећу бити обична мама која ће размазити своју јединицу, па добити друго дете након неколико година. Ово наше није нормално, али бог ти да само оно што можеш да издржиш, било то лепо или ружно – рекла је певачица, те је додала како је реаговала када је видела позитиван тест:

– Не обазирем се на коментаре, људи пуно себи дају за право. Јоца и ја знамо кроз шта смо прошли да би Ђурђа дошла на свет. Нисмо мислили да друго може тако лако, без шаке лекова, очигледно да је бог хтео другачије, десило се, најсрећнији смо на свету. Стварно нисам веровала, Јоца ми је купио тест и отишла сам у другу собу, за Ђурђу сам се тресла и чекала, сада сам само изашла из собе и он се вратио са тестом и честитао ми, нисам му веровала док нисам узела тест у руке.- изјавила је певачица за "Блиц". 

Маријин изабраник је када се догодила и прва трудноћа имао добар предосећај, тако је и сада био сигуран у резултат теста.

 -Где год да седнемо са породицом или пријатељима, причао им је да сам трудна, мислим да су нас гледали као лудаке. Био је убеђен, знао је, није се много изненадио, ни први пут га осећај није преварио –додала је да њен вереник није крио срећу, а потом открила како се понашао његов старији син из првог брака: 

– Цео живот сам причала да ћу имати колико год могу. Не планирам сваке године по једно, желим да се посветим каријери и свему, можда бих волела за четири, пет, година још једно, али то се не планира.

Марија планира да током и ове трудноће ради и наступа: 

– Осећам се супер, нисам желела да се зна толико рано. Посла се не одричем, уживам у сваком тренутку док радим, то ми је растерећење. Имам заказане наступе до краја фебруара. Нисам уплашена као са Ђурђом. Има наравно мало страха, због свега од раније, али сада ми је много лакше у глави, и на послу, пре нисам смела да носим флашу воде јер сам трудна, сада у једној руци држим Ђурђу, у другој воду. Радићу све док ми то буде пријало, а познавајући себе, боље да се вратим на посао, него да завршим у лудници – закључила је Марија 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милица Павловић у атрактивном издању

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".