Бивши муж Весне Дедић је лекар Срђан Милојевић, а из брака с њим добила је ћерку Ленку, али водитељка у браку више није видела перспективу. О односу који су бивши муж Весне Дедић и позната новинарка неговали а који је годинама постајао све лошији, она је говорила у јавности.

Фото: Милена Анђела

 

 

- Много сам плакала последњих година брака и онда сам схватила да је боље да се разведем него да потонем у депресију. Верујем да је свакој жени која сама одлучи да се разведе период после растурања брака тежак због осећаја одговорности према својој егзистенцији и егзистенцији деце. Међутим, свака се пролепша и добије неку чудесну енергију јер дане почиње да троши на нешто смислено уместо на бесмислене покушаје да се поправи брак, рекла је Весна.

Бивши муж Весне Дедић и новинарка разишли су се када је њихова ћерка Ленка имала четири и по године.

- Десет година смо били у браку. Била је то најдивнија љубав овога света. Али, у браковима заснованим на огромној љубави има и великих очекивања. А онда, и кад су мала очекивања изневерена, врло често пукну. Зато мислим да је добар развод много бољи од лошег брака. Задржала сам презиме бившег мужа, јер је то Ленка желела. А нама је она много важнија од нашег емотивног статуса, рекла је својевремено водитељка и затим изнела врло оштре речи на рачун свог бившег супруга.

- Развела сам се када сам схватила да моја ћерка нема брижног оца, а ни ја мужа који ме воли. Не бих залазила у детаље нашег односа. Давно сам изјавила да је лош брак воз из којег треба искочити макар поломила обе руке и обе ноге. Мени су и даље мало ишчашени кукови због тог скока, али ова станица на којој сам сигурно је боља од оне на коју бих стигла да сам остала у лошем браку, поручила је Весна.

(Сторy)

БОНУС ВИДЕО:

ОЧАРАВАЈУЋА: Хаљина Бобе Мићаловић без бретела о којој се прича

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".