Водитељка Јована Јеремић је неко ко привлачи велику пажњу јавности, неки је воле, неки не, али нико не може да јој оспори успех и каријеру коју је сама створила.

Због енормне гледаности добила је епитет ''краљица шера'', а она неретко говори о свом успеху и путу ка истом.

Међутим, Јована поред свега тога успева да свој приватан живот држи колико год је то могуће далеко од очију јавности, рекло би се да све што се и сазна, Јеремићева је то и желела да се сазна.

Како је активна на друштвеној мрежи Инстаграм, водитељка је својевремено одлучила и да покаже своју мајку Олгу, а оно што су сви приметили јесте сличност која постоји између њих две и која је невероватна.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/jeremicjovana

 

– Моја мајка Олга онда кад је не нервирам и кад сам добра (само је добро лажем). Толико сличне, а толико различите. Борба вечита. Али је волим. Чак и када се не слажемо. На њу сам наследила способност, част и да сам жена бизнисмен. Миломир Марић ми је једном рекао: “Е, да ми је само да видим ко је тебе такву родио!” Ево ко.

Мама Олга је свакако заслужна што је Јована сада ту, као и да је утицала на то како ће водитељка израсти, а данас је битан дан за обе, будући да је Јованин рођендан.

Фото: АТА имагес

 

Како је Јована недавно рекла, ово је њен јубиларни 32. рођендан и 15 година каријере. Водитељка је рођена 25. октобра 1990. године, а данас ће свој рођендан прославити у једном елитном ресторану.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".