Наша најпознатија и најуспешнија модна креаторка Верица Ракочевић и њен супруг Вељко Кузманчевић ће ускоро прославити деценију љубави, иако су им због велике разлике у годинама многи предвиђали крах брака. Вељко је млађи од Верице 35 година, али то им никада није нредстављало проблем, јер љубав је покретач свега.

Упркос честим осудама јавности због велике разлике у годинама, уживају у заједничком животу. Вељко је познат по томе што је велики авантуриста, а њих двоје су мотором прокрстарили пола Европе. Креаторак је једно приликом открила и како су се упознали, али и да је прво мислила да је манекен.

Фото: Инстаграм принтскрин/verica.rakocevic

 

"Вељко ми је послао поруку на Фејсбук, уз питање да ли бисмо могли да сарађујемо. Помислила сам да хоће да буде манекен и одговорила му да не правим гардеробу за мушкарце. Објаснио ми је да је музичар, да му се допада то што радим, а пошто свака ревија има музичку подлогу предожио сарадњу. Рекла сам му шта је тема ревије коју припремам, он ми је послао своју идеју и тако је све кренуло", открила је модна креаторка у емисији "Венчање од А до Да".

Седмодневни одмор на Златибору, на који су отишли као пријатељи, испоставио се као пресудан. У Београд су се вратили свесни да једно без другог не могу. Судбоносно "да" изговорили су 2013. године, а како је испричала једном приликом Вељко ју је запросио "плеханом бурмом коју је носио".

"У тренерци смо отишли у општину да се потпишемо, а онда смо се вратили да се спремимо за славље које смо организовали на сплаву. Пошто Вељко има аверзију према свему што је луксуз или потпада под џет-сет предложио је да распалимо роштиљ и направимо пљескавице и ћевапе, а да уместо фенси колача послужимо шампите и кремпите", открила је креаторка која је испричала да је атмосфера била феноменална и да се плашила да сплав не потоне.

Фото: Милена Анђела

 

Верица Ракочевић и Вељко Кузманчевић свој мир пронашли су на имању на Авали, а како је једном приликом испричала њен супруг зарађује десет пута мање од ње.

"Мој муж у Народном позоришту има 40.000 динара плату, а ја примам десет пута више. Уопште није важно ко колико има, да ли он има више или ја. Ми то заједно имамо. А мој муж кад сутра буде направио велику каријеру, а хоће сто посто, сигурно ме неће оставити. Ја то знам и осећам", испричала је у емисији Магазин Ин.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".