Једна од личности о којима се највише пише и чији се поступци преиспитују, Тамара Ђурић одговарала је на питања на која већина славних не би смогла снаге да одговори: 

Ђурићка је изјавила каже да ће своју ћерку Тамару научити да буде добар човек и да у животу цени праве вредности којима су њу научили родитељи.

- Мене су моји родитељи учили на оданост, верност, досојанство и част. Постоје принципи којих се ја у животу нисам никада одрекла. Живим по својим принципима и другачије не бих знала, а сада да ли су они вредновани или нису мене то не занима, ја их се држим- рекла је Тамара. 

Фото: ATA Images

 

Такође је истакла да је здраво окружење за дете најважније: 

- Деца треба да расту у љубави и здравом окружењу, нормалној средини. Наша држава и Београд даје пуно могућности, сами бирамо како ћемо усмерити нашу децу. Град нуди добро и лоше, на нама је да изаберемо - истакла је водитељка. 

Она никада не би могла да пређе преко преваре: 

- Многим искушењима сам оделела до сада у животу, јер ако им не одолиш будеш порочан, нечастан и нечовек. Живот је пун искушења који се морају на прави начин избећи. Не знам да ли бих опростила преверу, можда и бих. Вероватно ако неког пуно волиш, можеш да му опростиш, али не знам да ли можеш неког да волиш после преваре. Није мени та страст све оно што одузима поштовање, има разних врста издаја које можеш да доживиш у љубави, браку па чак и у пријатељству. Када бих преварила мушкарца, не бих више могла да будем са њим, а исто тако не бих могла да волим мушкарца за ког знам да ме је преварио, до сада нисам била у таквој ситуацији - испричала је Тамара. 

Мишљења  је да жена може и после порођаја остти пожељна и лепа само уколико води рачуна о свом изгледу: 

- Жена не може да остане пожељна, ако не воли довољно себе. Најважније је да води рачуна о свом менталном склопу, дету и себи, а најмање о изгледу. Физички изглед је оно што нас привлачи, али не може да нас задржи. Жена мора да буде задовљна са собом у свим животним аспектима и онда када је привлачна себи и другима је -истиче Ђурићка.

Фото: Инстаграм принтскрин/tamarastar89

 

Бивша учесница ријалитија каже да су данашње девојке постале лако освојива тврђава и да су се некада цениле праве вредности, као и да би се освојило нечије срце био је неопходан труд, а сада само новац.

- Волела бих да се врате они системи вредновања људи као што је било некада, није све девијантно, јер си у прилици да сам бираш. Чињеница је да је све сада на дохват руке, а раније си требао да се потрудиш да би неку девојку извео на ручак или пиће. Сада то може да се плати и не тражи се број телефона, јер се сви мувају преко друштвених мрежа, нико никога више не упознаје. Како је кренуло, почеће људи и љубав да воде виртуално- закључила је Тамара.

(Информер) 

БОНУС ВИДЕО: 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".