- Превазишла сам мушкарце из Србије. Желим моћника из иностранства с којим ћу добити још двоје деца. За рођендан сам купила стан у Београду, а од будућег партнера очекујем ролекс и нови ауто. Хоћеш Јовану Јеремић, одреши кесу!

Водитељка се недавно нашла на мети негативних коментара због изјаве да би "сваки муж требало жени да обезбеди стан, ауто и ролекс", а недавно је открила и да су је на почетку каријере "врбовали" за елитну проституцију, тачније "хтели да је дају фудбалерима".

Фото: АТА имагес

 

- Моја честитка мени за рођендан - Грозоморна Јована, увек прва, честита! Јована, док је теби тебе, ти се не секирај! Срећан ти рођендан! Ово ти честита грозоморна Јована, мрачан део твоје личности! А анђеоска Јована ће после да пошаље честитку у њеном емотивном фазону! Запамти, све док не сретнеш неког који ће волети и мене грозоморну и интересну баш као и анђеоску Јовану, све док тај неко не схвати да мора да воли прво мене по злу да би заслужио и моју сестру по добру, мене као твоју тамну страну, тај те не заслужује и није твој. Није схватио да прво мора да воли мене која вриштим, урлам и захтевам да би потом заслужио Анђелију твог бића. Иако знам да ме мрзиш и презиреш, ја тебе волим и морам да будем ту да не би била искоришћена! Твоја суштина (она која те довела до циља) - твоја мрачна и прорачуната страна која постоји да одбрани Анђелију, само твоја Грозоморна! - написала је Јована тада на друштвеним мрежама.

(Информер)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".