Током емисије "Гледање снимака" пуштен је прилог из изолације. Филип се трудио да приђе Далили на сваки могући начин. Он ју је прозивао због тога што не прича са њим и покушавао да извуче реакцију, те говорио да то није она иста девојка на коју је навикао.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Далила се све време смешкала док је гледала прилог, док је Дејан био скамењен.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Овде је требало да Цар каже Далили да је разуме, да неће тражити загрљај њен и остало, а кад је видео кад се она смеје, одустао је од тога - објаснио је Мики.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Не постоји начин да се обузда то лудило, они се и у тишини смеју. Ово је јаче од заљубљености, то је лудило, мозак ти је и тамо и овамо, не знаш шта ти се дешава. Хоћеш да се одупреш том осећају, знаш да радиш нешто лоше, али не можеш да се суздржиш. Ово је лудило, јер знаш да не смеш неке ствар да ради. Иако не постоји неки физички контакт, дешава јој се да је са неком особом лепо. А ништа не ради конкретно да можемо да се ухватимо за то. Мени се то десило, да девојка води емисију, а да ја водим љубав са њом маштом... Плус је било забрањено, нико није смео да сазна за то, кад се сазнало, пукло је. Нико не може да каже да Далила не воли Дејана, али понављам, то је лудило које сам и ја доживела. Кад је ушла у изолацију, била јој је фаца љутита, и онда Цар миц по миц. Највише времена проводи са Филипом. Постоји страст и пожуда, за овакве ситуације додир није потребан - објаснила је Матора.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".