Певачица Неда Украден поносна је мајка ћерке Јелене, која јој је подарила троје унука. Добила ју је у браку са бившим супругом Миланом Билбијом, са којим је у заједници провела 15 година, а како је сада испричала жали због тога што Јелени није подарила браћу и сестре.

- Јако сам желела да имам троје, четворо деце и много сам патила што то нисам остварила - почела је причу за "Ало", у емисији "Милизам", Неда, која је и сама јединица.

 

Фото: Милена Анђела

 

 

- Јединица сам и увек ми је фалило друштво. Родитељи и ја смо стално путовали и селили се, а ја сам била јако усамљена. Могуће је да је пресудна за то да се бавим овим послом била управо публика и сав тај народ око мене, друштво и дружење - рекла је певачица.

Иако је имала много удварача, након развода од Милана није поново отишла пред олтар.

- Моја лепота и карактер су комбинација која је привлачила све моје удвараче, али нисам остварила други брак, нисам родила још једно дете јер сам јако одговорна. Неке жене имају по 100 бракова, веза и развода, али будући да имам дете, другачије сам гледала на све то. Сваки развод је емотивни рез за дете. Отац је обожавао Јелену и она њега, и настојала сам да то негујем. Хтела сам да њеног оца сачувам у њеном животу, јер није дете криво што су пропала моја очекивања везана за мушкарца за ког сам се удала. Свака следећа прича је била вагање, питала сам се како ће дете које је било обасипано љубављу од бака, тетака, оца и целе родбине прихватити то ново окружење - објаснила је певачица и додала:

- Моје везе су биле ван града у ком сам живела, а помисао да треба да се селим је умногоме утицала на то да се не удам и не остварим нову породицу. Због Јелене се нисам други пут удала, а данас сам јако поносна на њу и на то што се није угледала на мајку и нема само једно дете. На листи мојих приоритета увек и прво је моја породица, па мој посао.

Фото: Н. Скендерија

 

 

Певачица је додала и да јој је драго што ћерка није кренула њеним стопама.

- Јелена није изабрала шоу-бизнис за свој позив. Талентована је, музикална и завршила је музичку школу, али драго ми је да се не бави естрадом јер није васпитана и саткана за овај посао који захтева много више од музикалности. Она је живела са мном и гледала је једну јаку жену која је ипак због посла пролила и много суза - закључила је за поменути медиј.

Неда је, подсетимо, недавно објавила аутобиографску књигу која носи назив по једном од њених највећих хитова - "Зора је сванула".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милица Милша - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".