Кристијано Роналдо већ сада лагано размишља о животу након што заврши своју играчку каријеру, а његов циљ је да с породицом живи у Португалу због чега је почетком године почео у близини Лисабона да гради луксузну вилу која ће изгледати заиста спектакуларно.

Роналдо је већ направио вилу на Мадеири где је рођен и купио је пре неколико година луксузни стан у Лисабону, али он и изабраница Георгина су на крају схватили да желе једну кућу у којој ће живети само њихова породица.

Што се тиче виле на Мадеири ту живи Роналдова фамилија и свако има спрат за себе, те очито је да они желе имати потпуну приватност због чега су на крају купили земљиште које се налази у близини Лисабона.

Реч је о месту које је удаљено од главног града Португала око 40 километара и налази се на обали. Парцела коју је Роналдо купио изгледа заиста фантастично, а он и Георгина су одлучили да то буде њихов дом.

 

Португалски медији пишу да изградња ове виле иде пуном паром јер радови трају већ месецима.

Овај луксузни дом је почео већ попримати свој изглед, а такође објављене су и фотографије како би све то на крају требало да изгледа што је заиста нешто што одузима дах.

Роналдо је одлучио да уложи огроман новац за свој дом из снова, те су медији у Португалу објавили да је он већ потрошио око 20 милиона евра на досадашње радове и да ће трошкови сигурно још расти и очекује ће да потроши додатних пет милиона евра.

 

 

Такође, очекује се да радови буду завршени почетком 2023. године када ће Роналдо моћи да с породицом живи у овој кући док буде боравио у Португалу.

Луксузна Роналдова вила налази се на португалској ривиери Куинта да Марина, а када радови буду завршени то ће бити далеко најскупља и најлуксузнија кућа у Португалу.

Због чињенице да ће радови бити завршени за неколико месеци навијачи лисабонског Спортинга се надају да би се Роналдо могао вратити у овај клуб у којем је поникао и одиграти барем још једну сезону у дресу Спортинга.

(Спортспорт.ба)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".