Познато је да су Алекса Балашевић и његова супруга Николина окренути православљу и да поштују све празнике. Да су велики верници доказује и чињеница да су се својевремено верили у Јерусалиму. На благослов су чекали шест месеци, након чега су отпутовали у Израел.

Млади брачни пар поново планира путовање у Свету земљу, а овога пута због крштења своје наследнице, што је син легендарног Ђорђа Балашевића и објавио на Инстаграму, присетивши се своје веридбе.

- Заручење 27.10.2019. "Бројао сам људе с крста, правила и изузетке, посвуд промашена врста само ретки нађу ретке"... На данашњи дан, на Свету Петку пре 3 године, након ходочашћа у Светој земљи имали смо неописиву част и привилегију да нас у Назарету заручи Његова Светост Епископ Јерусалимски од Хаифе Романос Радуан. Скоро пола године чекајући благослов, остварило нам се... Путовање које заувек траје. Света земљо, видимо се ускоро, стиже ти нова најмлађа хаџија у посету. Мир у свету, љубав за све добре људе ове планете - написао је Алекса на Инстаграму уз неколико фотографија с веридбе.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Маша Мемедовић слике са летовања 2022

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".