Рекао јој је да му је мука лажи њеног супруга те да сматра да би требало да зна шта се догађа иза њених леђа. Она се сада осећа посрамљено јер није видела никакве знакове да јој супруг има аферу, али када је почела да тражи доказе, открила је поруке и разговоре на његовом мобилном телефону.

- Кад сам се суочила с њим, схватио је да не може да лаже, али је покушао да каже да ће оставити ову жену и искупити се. Наша деца сада такође знају за то и неће разговарати са њим. Не знам шта да радим. Нисам радила годинама и бојим се да ћу уништити нашу породицу. Углавном не могу да верујем да ми је цео брак био лажан - наставила је.

Фото: Профимедиа

 

- Оно због чега ћете се готово одмах осећати боље је да преузмете контролу над својим животом. Кад сте дуго у браку, застрашујућа је помисао да одједном останете сами, али ако одлучите да напустите супруга, нећете бити сами. Имаћете подршку своје деце и других чланова породице и пријатеља. Разумем да се осећате лаковерно и наивно, али грешка је његова, не ваша - одговорила јој је Колин.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".