Девојка прослављеног фудбалера Матијаса Делихта Анеке Моленар објавила је на свом Инстаграм профилу фотографију на којој лежи потпуно гола на кревету, док замишљено гледа наприед,

Није открила ништа о позадини фотографије, само је на слици повезала фотографа и холанђанског подузетника чија фирма производи годишње календаре. Дакле, претпоставља се да је фотографија настала за потребе календара.

 

 

У сваком случају, једно је сигурно: ово није прва фотографија на којој се девојка Де Лигта тако слободно показала посљедњих недеља. Недавно је објавила фотографију у доњем вешу, желећи послати посебну поруку.

"Могла би изгледати као млада жена која се осећа угодно у властитој кожи. Али пишем ову поруку да вам кажем да то није тако. Није ми увијек угодно у властитој кожи. И то је у реду, ја сам човјек", написала је тада.

Моленар такође тврди да је објавила много фотографија како би добила лајкове и признање. Посљедњих недеља је, међутим, осећала "јаку аверзију" према друштвеним мрежама. Стога је немонтираном фотографијом хтјела показати да треба волети и прихватити себе.

На крају објашњава да у будућности жели чешће размишљати о томе како се боље показати као особа. И срећом да је тако, јер многи ће уживати у оваквим призорима...

Када је реч о Де Лихту, он игра прву сезону као играч Бајерна пошто је летос купљен од Јувентуса.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".