Певачица Беби Дол, чије је право име Драгана Шарић важи за једну од највећих музичких звезда на нашој сцени. Сада се  нашла у као жири у  једном такмичењу. 

У емисији "Премијери - Викенд Специјал"  говорила је о својој каријери, повратку на велика врата, али  се дотакла и приватних проблемима здравља своје мајке: 

- Нема узбудљивије ствари кад је музика у питању, за све нас који се бавимо овим послом, бавили смо се или ћемо се бавити. Види се да се пуно радило, бескрајно хвала екипи која је реализовала овај програм. Потрудићу се да као жири не будемо досадни и да заиста из ових људи извучемо оно најбоље што некада знају да имају, а некаде не - каже певачица.

Фото: Д. Мишић

 

Због мајчиног здравстеног стања одлучила је да буде подршка породици: 

- Моја породица је годинама које су за размишљање. Тако да сам ја ипак одлучила да будем уз њих и спремам се на све оне најтеже ствари у животу. Ја сам јединица, дуго сам била заштићена од свих тих неких практичних ствари, јер смо и отац и ја уметници, креативци, а сада је дошло време да, када је најважније, будем ту. То је мој приоритет, породица - истиче Беби.

Певачици подршка публике пуно значи: 

- Ах, ја кад год изађем на улицу, сита се испричам, не могу да верујем да ме неки мали клинци знају и певају моје песме! Музика је чудо. Спремам нешто за Нову годину, чувала сам најбоље песме у ситуацији када нам се земља мењала и када су сви моји сарадници отишли на разне стране. Ја нисам била женска која је имала бенд, ви кад имате бенд, ви имате пет људи који такође имају интерес да ви радите и производите. Ја сам заиста остала сама, у међувремену сам радила неке друге ствари које такође узимају време, нису наивне, али чућете за њих око Ново године - била је искрена Беби Дол.

(Курир.рс)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Лепа Лукић и њена "наследница" - Ивана Ђорђевић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".