Филип се ових дана у Задруз 6 врло често спомиње од стране његове бивше девојке Маје Маринковић која је у турбелентној вези са Билалом Брајловићем. Такође се осврнуо и на вест која је изашла у јавност да се жени пошто је купио два прстена:  

– Сви ме нешто питају, можда јесте испало тако, али ланчић сам купио нећаку, па ми су ми запали за око и два прстена. Решио сам да обрадујем и сестру и мајку, тако да сам њима наменио те поклоне, није онако како је испало.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

– Није ми драго када ме често спомиње. Када било ко каже нешто, било добро или лоше, није ми то лепо. Разумем Билала, млад је дечко, не знам колико ће му поћи за руком то све са Мајом, желим им пуно среће, требаће им.- изјавио је Филип. 

Потом се осврнуо и на препирку са својом бившом девојком Далилом Драгојевић и позивима који су дошли до јавности: 

– Не бих ја ту превише дао на значају, превише сам дао. Остаћу суздржан, немам никакав контакт и не желим да га имам. Све најлепше желим.

Бивши задругар проговорио је и о учешћу свог најбољег пријатеља у шестој сезони, те открио који савет му је дао пре уласка на велелепно имање.

– Што се тиле Золе, дао сам му савет да учи од мене, да нађе неку нову љубав, а не да се стално ваља у истим фекалијама. Мислим да је то многима симпатично, али реално породицама није и мислим да је најбоље да се склоне. Видим да је већ упао у причу и у проблему са већ поодмаклом трудноћом. Има времена, надам се да ће се изборити са свиме, има доста времена још – рекао је Цар у емисији Премијера Викенд Специјал.

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".