Глумац је нагласио да се на бави реакцијама публике на његове ликове које тумачи и о изгледу за лик: 

- Нисам човек који много излази на улицу, тако да нисам неко ко стигне да прати реаговања. Пре ме треба затварати него пуштати. У принципу се не бавим много реакцијама, драго ми је ако се неко радовао у томе што сам ја са неким подело. Од тих неких личних утисака како неко изгледа, у глуми то заиста није битно. То је нажалост тако да физички изглед долази до изражаја. Најбитније је да се направи лик и занимљив карактер и да ми одајемо утисак онога кога ми глумимо. Некад је за неке улоге добро не изгледати добро, за неке улоге је добро деформисати свој основни изглед. Опет, све зависи од тога шта играмо – казао је Дугалић једном приликом за "СуперТВ".  

Фото: Милена Анђела

 

- Моја супруга је колегиница, али уједно и критичар. Увек ми каже шта и како где може боље да се уради. Допада јој се углавном ово што сам радио у последње време попут "Државног службеника", "Жигосаних у рекету". Битно је да будемо разноврсни у својим улогама, како не бисмо досадили сами себи. 

Затим се осврнуо на васпитање своје деце: 

- Свако има свој пут, ту не помажу ни савети ни упозорења. Уметношћу људи требају да се баве само ако поседују изузетне дарове. Посао је заиста незивестан, много тога зависи од случаја, среће, од тога како ће се склопити околности. Просто је прилично стресно бити глумац код нас, кад претходних година није било довољно снимања. Немам страхове као родитељ, трудим се да немам страх када су путеви моје деце у питању. Трудим се да препознам шта је оно за шта имају највише страсти и интересовање. Битно је да имамо добар однос са децом и да имају однос поверења са нама. Тада се деци отварају срце и душа да прихвате све родитељске савете – завршава глумац за "Супер ТВ".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Предраг Ејдус - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".