Познати црногорски фудбалер Дамир Којашевић тврди да га је више полицијаца у петак, у Подгорици, без икаквог разлога напало.

Фудбалер је том приликом повређен, о чему како каже за ЦдМ има медицинску документацију. Он је најави да ће тужити полицајце који су га напали.

- То се догодило код ОШ “Марко Миљанов” на Конику. Ишао сам у школу за сина, а екипа полиције је била иза мене и упалили су ротацију да ме зауставе. Стао сам и претресли су ауто и мене. Питали су ме имам ли шта да пријавим, ко сам, што сам. Рекао сам да немам никакав прекршај. Онда ту почиње малтретирање, ударили су ме пар пута. Баш никоме ништа нисам урадио, још ми је рука сломљена - прича Којашевић за ЦдМ.

Он наглашава да је пре два дана имао утакмицу, када је сломио руку.

- Нити се опирем нити ишта. Људи ме ударају без разлога. Нити сам се опирао, нити сам се свађао са њима. Буквално ништа нисам урадио, људи су ме малтретирали. После су ме звали да их не пријавим, да их поштедим, али нећу. Хоћу да изађе на видело и да види се како људи раде и што раде од народа - каже Кајошевић који тренуто игра за ФК Искра, а играо је и за репрезентацију Црне Горе.

Према његовим речима, био је до полиције и прво их није пријавио, јер му је каже, било жао.

- Али сам после видио снимак, када сам видио снимак решио сам да их тужим. Био сам у Хитној и Ургентном, имао сам модрицу на врату, мучнину. Све имам на папиру, како су ме ударили два пута шаком - закључио је Којашевић.

Дамир Којашевић рођен је 1987. године у Подгорици, а наступао је, између осталог и за Војводину и Раднички из Ниша.

БОНУС ВИДЕО: РИКАРДО ПРОБУШИО НИШЛИЈЕ: Погледајте пројектил Партизановог голгетера

(ЦдМ)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".