Овог пута, згодни Црногорац је већ на поцетку "Задруге 5", упловио у везу са малолетном Милицом Веселиновић, а њихова веза, наишла је на многобројне критике, што од задругара, али и од аудиторијума.

Оно што Менсуру, многи замерају, јесте начин на који се опходи према Милици, а у последње време су чак кренуле сумње да Црногорац, диже руку на њу, јер се пре неколико дана, појавили слике Веселиновићеве у подливима и масницама.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Наиме, Менсур је сада све разбеснео, када је са својим задртим ставовима, напао Милицу, прво кроз шалу, јер је дуже спавала, али након тога се није зауставио, те је задругар, осуо паљбу, чак и по њеној породици:

- Е, јадан ја, ако ми жена буде оваква, ако буде устајала у 14х, само ћу вечеру имати - шалио се Менсур.

- Још само да је одвикнеш од пушења - рекао му је Марко.

- И ја сам Марка одвикла - похвалила се Станија.

- Ја не разумем ни те родитеље који тако младој деци дозволе да пуше у тим годинама. Дао бих ја њима нешто друго да пуше, здравије је - говорио је Менсур.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- "Каква затуцана клошарчина", "Нека сам себи спремни да једе идиот" , "Он је од оних што им је жена у кухињи, а они шврљају на све стране", "Он је стварно ментол, разочарао ме је овим ставом" - били су само неки од коментара бесних корисника друштвених мрежа због оваквог става кршног Црногорца будући да је јако млад да би овако размишљао, а ово није први пут да јавност стане на страну малолетне Милице.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".