Да у Александрином животу нису "цветале руже" говори и њена породична ситуација, о којој је кроз сузе причала у претходној сезони ријалитија "Задруга".

- Не волим када ме људи виде да плачем. Имам и маму и тату, али у суштини само маму. Отац ми се не јавља, немамо комуникацију и то ме боли и тишти у дубини душе - почела је својевремено своју исповест Александра у емисији "Премијера Викенд Специјал".

Фото:

 

- Прошле године је био један тренутак где сам ја шапутала нисам знала да снима камера и причала сам неке ствари које су се дешавале између маме и тате. Истина је да је он њу злостављао, то је ме пореметило и зато сам и кренула лошим путем. Била сам ту у стану када се то дешавало. То је било малтретирање, избијање зуба, силовање, то су неке ужасне сцене које ја покушавам да заборавим. Била сам средња школа, прва година, не знам ни ја тачно. То је био период када сам требала да гледам неке нормалне ствари, а не то. Када сам напунила 18 година, ја сам рекла мами да желим да идем, спаковала се и питала је да ли хоће да иде. Знаш како је живети са 100 евра месечно, то је јако тешко. И онда сам се ја спаковала, два пара фармерки и једну мајицу и кренула и ето - испричала је Николићева.

Александра се потом дотакла и свог детињства које је провела код баке:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Била сам код баке на селу, мама ми је била певачица, радила је преко. Било ми је лепо тамо. Ту ми је била и сестра, имала сам лепо детињство. Нисмо имали пуно новца. Оца сам упознала са 11 година, он је звао моју маму и рекао да је у Београду да ме доведе у Мек на Славији, ја нисам имала осећај шта је тата, шта имати тату и само улази један човек, висок, и пружа ми руку и каже "здраво сине, ја сам твој тата". Он је ту био пар дана, мама ме је пустила да шетам са њим, али је све кренуло низбрдо када сам мало одрасла... Ја сам знала да се он зове Ацо, бака и мама га нису волеле, то сам знала и никада ми нису причали о њему. Он је рекао да због маме није ту и да му је њена породица урадила нешто лоше - рекла је Николићева и додала:

- Мењала сам доста школа, Сремчица, Медак, Крњача и онда сам уписала средњу Пољопривредну, па сам завршила за фризера. Била сам немирна, седим на часу и нешто ми пукне тако и само одем - причала је Алексамдра својевремено.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".