Ведрана Рудан због својих коментара често је на мети осуда, а неретко улази и сукобе. Сада је проговорила о родитељство и својом изјавом поново шокирала јавност.

- Све ми жене знамо да су наша деца оно најгоре што нам се догодило. Прислушкивала сам разговор младих мама о њиховом односу према деци. Све оне прислушкују своју децу и њихове потребе. Ако са две године ти детету не покажеш где му је место, оно ће те са 10 година? Стара сам школа, припадам периоду када су деца била деца, нисмо били опседнути децом, да их сликамо. Деца су деца, мораш их нахранити, поставити границе. Данас је обрнуто, ако родиш бебу, беба је краљица, а ти си слуга. Код мене те приче не пале. Када наврши дете 40 година, ти с њим не би попио кафу, да није твоје-изјавила је Ведрана и додала да се сусреће са лошим коментарима због својих изјава.

Фото: ТВ Прва принтскрин

 

- Најпре на мене жене скоче, причају да сам лоша мајка - преноси "Блиц жена".

Рудан је својим изјавама и коментарима неколико пута била на мети осуда дела јавности која се не слаже са њеним ставовима, нарочито када су у питању брак, развод, деца, љубавници и сексуални односи.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Дуња Кустурица - лепа ћерка славног редитеља

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".