Милан Топаловић Топалко је и тада, каже, био срећан, а одушевљен је био кад је у 10. години први пут видео аутобус.

Многи наши певачи имали су тешко детињство и провели најраније године у сиромаштву. Један од њих је и Милан Топаловић, који се прославио учешћем у такмичењу "Звезде Гранда". 

Он је као дете живео у селу Трудову на Златару, а кад је посетио дедовину, објавио је снимак из родног краја на друштвеним мрежама. Ту се види и дедина кућа у којој је живео до своје 10. године.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/topalko.top

 

"У овој кући ја сам се родио и живео првих 10 година са тада 6 чланова породице... верујте ми, и тада сам био срећан... зато уживајте у ономе што имате", написао је популарни Топалко на свом профилу. Тек кад је завршио четврти разред, преселио се с породицом у Нову Варош. Причао је како је био одушевљен кад је први пут видео аутобус.

Његов таленат за песму је открио учитељ који је донео хармонику у разред, а доказан је у Гранду где није победио, али је успео да направи велику каријеру. Многи кажу да му је баш детињство које је проживео у тешким условима дало снагу и инспирацију да запне у животу. Тако је и победио у ријалити програму "Задруга". 

"Човекове потребе за живот су вода... ваздух... нешто да поједе... нешто да обуче и негде да преспава... све остало су жеље... али жеље су извор патње... што више желите, више патите", каже Топ.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/topalko.top

 

(Лепа и срећна)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".