На снимку који је освануо данас на друштвеним мрежама види се како ћерка изводи мајку из дома за старе, након што су је медицинске сестре злостављале.

Она је пољубила у главу и са још једномженом под руку одвела до аутомобила.

- Нема више батина за баку - пише у опису снимка.

Ћерка старице, у емотивној изјави, рекла је раније да је шокирана насиљем које је доживела њена мајка, преноси телевизија "Дукађини".

 

 

Жанета Нура дала је детаље у вези са случајем који се догодио њеној мајци, рекавши да ју је посећивала једном или два пута недељно.

Нура наводи да је пре четири дана, током посете дому за старе, приметила знаке насиља на лицу мајке, али да није могла да поверује да то потиче од радника Дома.

- Посећивала сам је барем једном или два пута недељно, а пре четири-пет дана видела сам трагове насиља на лицу, али нисам могла да поверујем да би у таквом дому то могло да дође од радника. Аутоматски сам извукла мајку одатле, а сада се надам да ће правда бити задовољена, а случај расветљен. Десило се мојој мајци, али хајде да се не деси другима - изјавила је.

 

 

Подсећамо, две раднице у Дому за старе у Пећи ухапшене су данас због сумње да су извршиле физичко насиље над старијом женом штићеницом овог дома, саопштила је косовска полиција непосредно након што је на друштвеним мрежама објављен видео снимак са овом сценом насиља.

(Курир)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".