Шкорпија

Звезде особама рођеним у знаку Шкорпије обећавају успех овог месеца. Шкорпије треба да воде рачуна да средином месеца не пропусте јединствену прилику која им се нуди, шансе за додатни прилив новца су веће него икад. Јупитер ће утицати на то да их надређени примете и добиће понуду коју неће моћи да одбију. Шкорпије очекује пословни успех, а са њим долази до побољшања финансија!

Фото: Профимедиа

 

Бик

Бикови су познати материјалисти, али су спремни да уложе доста времена и труда како би постигли успех. Звезде им гарантују велики финансијски успех до краја новембра. Највећу шансу да се обогате имају Бикови који раде онлајн или преко друштвених мрежа. Ако немате налог, сада је право време да га отворите, јер ће вам се тако сва врата отворити и прилив пара ће бити већи него што сте замислили.

Фото: Профимедиа

 

Водолија

Сада је идеално време да средства која поседујете мудро уложите. Средина новембра је идеално време за то. Време је за рад са некретнинама и доношење кључних одлука за целу породицу. Обратите пажњу на нова познанства, посебно са људима из иностранства, ту се крије тајна успеха, будите активни на друштвеним мрежама и не пропустите пословне догађаје, јер можете упознати особу која ће вам помоћи да побољшате финансије.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".