Прекид пријатељства Александре Николић и Милице Веселиновић је једна од најактуелнијих тема у Задрузи последњих дана, а о томе се причало и синоћ током емисије "Питања новинара". 

Звездан Славнић и Миљан Врачевић су коментарисали однос две задругарке: 

- Делује ми добро исценирано ако ништа друго. Знао сам по нешто, али сам јуче чуо целу причу. Супер сам са Милицом, готивим је, имам нек своје разлоге. Не знам зашто ово ради. Могла је да измисли било какву глупост, а не те дронове. Њихово другарство ми делује као да неко неког држи у шаци, а исто може да буде да је Милица њој замерила што ју је покрила, па је излупетала. Алекс више не разумем, збуњена је скроз. Она ми није јасна јер дефинитивно види све те ствари, а као што Мики каже, не ставља он тебе, него Милицу у први план и то што прича и ради. Видео сам тај дан кад су њих троје причали. То није све тек тако. Баш ми је дечије да је дошло из неког небуха. Верујем Миљану јер нема зашто да измисли. Није рекао нешто ружно за тебе. Он је ћутао док није Мики... - рекао је Звездан.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/alex_mima

 

 

- Нема потребе да ме нико покрива - рекла је Алекс.

- Она је твоја другарица. Не би требала да комуницира нешто претерано са њим, бар у неком мањем интезитету. Ја сам чуо да ту има још свашта - рекао је Звездан.

- Овде се тумачи као да она крије неку огромну ствар везану за мене - рекла је Алекс.

- Ти испадаш глупа - рекла је Јелена.

- Она је погрешила у ситуацији према мени у тој причи са Миљаном. Не знам шта је хтела - рекла је Алекс.

- Ми смо видели дрон. Шетали смо и њих две су стајале ту, и дрон се чуо. Ја сам ишао и неки дрон који су Менсурови послали, Милица се окренула и рекла да није. Они праве непријатеље имају у имагинарним приајтељима - рекао је Миљан.

- Ја сам рекла Милици за то, она је рекла Миљану и казните ме 20 хиљада евра - рекал је Алекс.

- Њима одговара да им ја будем непријатељ. То нема везе са мозгом. Ако ће им бити лакше, ја сам сместио дрон. Њена реченица да није ни пола рекла и да постоји позадина, а ја сам опет крив - рекао је Миљан.

- Људи нападају њу и дају сумњу, а ти после свега кажеш да се ради о теби - рекао је Мики.

- Не ради се о вама ни о Александри, моја, лично моја ствар. Имам грижу савести - рекла је Милица.

- Није то Дејан уопште, то је неко други. Ја сам крива.

- Ја знам шта је у питању. Знам да вас боли то. Ви данима вичете на њих. Рекли сте своје и чисти сте пред Богом и народом. Истина неће бити већа ако је поновиш 20 пута - рекао је Иван.

- Ради се искључиво о мени и једној особи од споља, ја сам рекла то Милици, а није Дејан. То је једна моја другарица, ја сам се договорила са њом да то уради, она је тај дрон пустила. Ја сам крива и ја ћу да сносим последице. Поента је била да ми каже да ли је све у реду са Дејаном - рекла је Алекс.

Будући да је Александра признала да је сама организовала дрон како би дошла до информације из спољног света, што је подсећамо у ријалитију забрањено, очекује се да ће за Николићеву стићи жестока казна Великог шефа. 

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".