Певач је мишљења да врло успешно преноси своју емоцију пувлици јер пева из душе: 

- Мислим да су публици блиске све моје песме и да ми полази за руком да своја осећања пребацим на њих. Верујем да је то и суштина наступа. Не штедим се на концертима. Певам из душе, дајем из душе. Морам целог себе да дам да бих пренео емоцију другима.

Фото: Н. Фифић

 

Такође се осврнуо на садашње време где свако гледа себе и у ком је завладало насиље: 

- Искрено, ја мислим да је због тога јер је то све на неки начин наметнуто. Не знам да ли се сећате када је '80- тих година у центру Београда пребијен турски амбасадор или конзул. Њега су тада напали, а сви Београђани су скочили да га бране. Мислим да је сада мало људи који би помогли некоме на улици. Данас сви гледају да се склоне, раније тако није било. Људи су увек били праведни и на страни истине и правде.

Стихови његове песме "Грлица" носи снажну поруку младим девојкама: 

- Мислим да је то питање више за ауторе мојих песама. У неким тренуцима ми је било мало непријатно да певам "Грлицу". Текст те песме је настао сасвим случајно када сам једном приликом био код Марине Туцаковић. Причао сам јој како је ми је био шок да ме људи заустављају да се сликамо у Кнез Михаиловој, и кажем јој да се кући пред огледалом запитам шта су то у мени нашле. Тако се њој родила идеја за песму. То је једна веома поучна песма у којој се младим девојкама не препоручује да воде љубав са старијим мушкарцима. Увек сам био против тога да млади људи, младе девојке иду са старцима. То је по мени за осуду. Ја сам родитељ, имам три ћерке и никада у животу то не бих волео. Међутим, то су ствари које се дешавају када је љубав у питању.

(Курир.рс)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Мирослав Илић - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".