И други син Горана Џонића, главноосумњиченог за троструко убиство у Моравцу, Стефан Џонић, пуштен је из притвора у петак, сазнају "Новости".

Ово је за Курир потврдила његова мајка и супруга Горана Џонића, осумњиченог за троструко убиство. 

- Јесте, истина је, он је од петка код куће. Ја сам сам срећна, оба сина су ми код куће. Стефан је мало љут и на правду и на све јер је више од осам месеци био безразложно у притвору - рекла је Сузана Џонић.

- Нисам сумњала у његову невиност ниједног тренутка, па ми је још теже било због тога што сам знала да је неосновано иза решетака. То су за све нас били много дуги дани - казала је Стефанова мајка.

Стефан је у притвору био од 23. октобра прошле године.

Његов брат Милан је пуштен раније из притвора. Њих је у испитивању споменуо њихов отац Горан Џонић, првоосумњичени за троструко убиство Ђокића у селу Моравац код Алексинца. Против Милана и Стефана се и даље води истражни поступак формално.

Горан Џонић је оптужен за тешко убиство, док се Стефан теретио да му је у томе помогао, док су обојица оптужени и за кривично дело недозвољено ношење оружја.

Фото: Ј. Ћосин/Фејсбук/Горан Џониц

 

Међутим, у ноћу убиства Горана, Гордане и Лидије Ђокић обојица Џонићевих синова били су на послу и нису могли директно да учествују у самом злочину. Оптужница за убиство до петка, 4.новембра још није била подигнута.

БОНУС ВИДЕО: 

СНИМАК ХАПШЕЊА: Ово је мушкарац који је извео крвави пир у Адмирала Гепрата

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".