Марија Бергам и Раша Буквић 2020. године окончали су брак. Глумица се након тога потпуно повукла и из јавности и са друштвених мрежа, а у међувремену се поново удала и родила друго дете, ћерку Олгу.

Фото: Н. Скендерија

 

 

- Недавно сам се други пут породила. Сада сам на породиљском одсуству, уживам са малом Олгом, сином Данилом и супругом - рекла је недавно за Марија за магазин "Хелло", али  није желела да говори о новом изабранику.

- Мој супруг није из јавне сфере. Ради у домену просвете и издаваштва - објаснила је она.

Лепу вест да је Марија постала мајка други пут прокоментарисао је и њен бивши муж и истакао како се њихов син Данило одлично снашао у улози старијег брата.

Фото: В. Данилов

 

 

- Драго ми је да је беба добро, што каже наш народ, само нека је жива и здрава. Живот иде даље, својим путем. Данило је сад прави, велики старији брат и много је поносан због тога. С њим се виђам баш често и јако нам је лепо. Трудим се да му створим навике које ће га што више повезати са природом и људима. Циљ ми је да што мање времена проводи поред екрана и уз видео-игрице, иако је то неминовност за ове нове генерације, што ми се уопште не допада. Гледам да сваки слободан тренутак искористим да га одведем да се у парку игра са другарима или да одемо негде у природу. Само да буде неке акције напољу - рекао је за "Глорију" Буквић.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Радивоје Буквић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".