- Да сам дала повод, јесам. Сад ми је криво, као што је њему криво. Комплетно што сам пожелела ово да ме хвата све и свашта, довела сам себе у заблуду из које или могу или не могу да изађем. Они причају о нашој страсти, а ми имали четири пута интимне односе. Далила се није заљубила, али јој је било лепо у том односу, то је цела истина. Мени неко устане и каже блудне мисли и ја сад треба да се упецам. Желим да одвојим тај однос од нашег односа. Ако кажем да те волим највише на свету, не желим да изгубим то, само желим да будем оно што сам ја. Сад нисам, кад морам да приђем и седим - говорила је она.

- Шта ако теби буде сметало моје другачије понашање? - питао је Дејан.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Неће. Желим да те видим срећног и насмејаног. Сматрам да ти мене не би никад повредио, да ме превариш. Ја да сматрам да ја немам поверење у тебе, да тебе пустим у изолацију... Ја тебе могу да пошаљем међу 100 хољада голих жена, стекла сам поверење. Ја не сумњам у љубав према мени, као што ти не треба да сумњаш. Нервира ме што сам ходала са Матором и прођем и видим тебе. Дружељубива сам, Дејане - наставила је Далила.

- Превише људи од мене очекује рекацију. Имам осећај да сам луд. Ја нити знам шта причам, ни шта сам рекао - говорио је он.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".