Она је почела да гради свој дом на Космају након развода од Југослава Карића.

Елена и Југослав одмах након развода продали су имање, након чега је дизајнерка намештаја одлучила да себи купи ново имање, недалеко од старог.

Овога пута Елена је уз плац купила и шуму, како би уживала у тишини и имала простора и времена да се повеже са природом.

За годину дана Елена је успела да саградила вилу од 300 квадрата за коју је сама дизајнирала намештај, а око уређења ентеријера посебно се потрудила да све изгледа онако како је замислила.

Елена Караман живи у својој веома лепо сређеној вили која се назива „Неметона“. И малтене нема ствари која се може видети у њеном дому, а да на спада луксуз.

 

 

У дневној соби, уз још један кристални лустер, налази се велики сто, као и два велика прозора са изузетно дугачким звесама, а све је лепо упаковано у кремастобелој нијанси.   

 

Слике на зидовима се налазе и у остатку виле, а по столицама и столу приметно је да је Елени беж нијасна једна од омиљених.

Оно што је многе изненадило је велики гонг, који се налази у посебној просторији за "ранојутарњу трансмисију мудрости" 

 

 

Верица Ракочевић такође је врло задовољна ћеркиним одабиром ентеријера, па је једном приликом то прокоментарисала и на свом Инстаграм профилу.

- Своје снове је претворила у стварност, измастала и реализовала невероватном брзином, снагом упорности и духовном јацином.Вредна и креативна моја Еелена, нека те сумске виле чувају уживајуци са тобом у твом микро свету. Воли те мама - написала је Верица прилком посете.

 

БОНУС ВИДЕО:

Ђанију направили круну од пара

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".