Сорајина сестра из Црне Горе, која је стриктна у томе да се не експонира у јавности, открила је да се Вучелићева бори за живот јер има унутрашње крварење у стомаку, што јој и даље изазива компликације опасне по живот.

Фото: Огњен Радошевић/Н. Карлић/Архив Новости/Н.Скендерија

 

 

- Сара има велике повреде у стомаку и због тога се јавило то двовременско крварење, како се медицински стручно изражавају кад су те ствари у питању. Неколико унутрашњих органа је угрувано заједно са слезином, па се тад јавља ова појава - рекла је сестра, која је открила да су Сорајине виталне функције и даље угрожене:

- Ја се сваког дана молим да ми не умре, надам се да ће да извуче живу главу! Палим свеће за њено здравље, ужасна саобраћајка је била. Она је најгоре прошла јер је возила, ми смо прошле без већих повреда.

Старлетина сестра која се са још једном другарицом и старлетом налазила у колима каже да је хаос настао када је возило иза њих кренуло у претицање, док су кола из супротне траке ишла превеликом брзином, те је дошло до сударања сва три аутомобила.

Фото: Инстаграм принтскрин/sorajavucelic

 

 

- Не знам у каквом су стању људи који су се налазили у другим аутомобилима. Стравичан је судар био, а све због човека који је журио да нас престигне. Видело се да је брзо возио, али је и из супротног смера човек пребрзо ишао. То су тренуци непажње, погрешно процењена брзина и ето. Ништа више није могло да се уради. Мислиле смо да ће неко да закочи да се све избегне, али није било ни могућности за то - каже Сорајина сестра и додаје да се старлета сада налази на једној приватној клиници у Хрватској, где доктори непрестано мотре на њено стање.

- Сара је сада под константним надзором лекара. Доктори раде све неопходне анализе да би зауставили све што крвари и да би се обавила операција. Стомак јој је баш угруван, свакако је чека дуг опоравак. Надам се да ће све да прође како треба. Баш сам се истраумирала и потресла. Нон-стоп сам на вези с тамошњим лекарима, рекла сам да ми јављају сваку промену њеног стања.

У тренутку несреће Сораја се са сестром и другарицом возила у џипу мерцедес, који је на крају био допола смрскан од силине ударца другог возила. Када су полиција и ватрогасци дошли на лице места, такорећи су из олупине извлачили девојке из аута, а прва помоћ им је одмах указана у возилу, док је аутомобил одвезла шлеп-служба.

- Материјална штета није важна, кола су осигурана - закључила је сестра.

(Република.рс)

БОНУС ВИДЕО:

Емотивни тренутак: Ацо Пејовић у загрљају супруге и ћерки

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".