Ермина је била учесница треће и четврте сезоне "Задруге", где је била веома запажена, а многи њу памте као потпуно природну, без корекција. Међутим, Пашовићева је по изласку из четврте сезоне ријалитија решила да се реши свих несавршености, које су јој годинама нарушавале самопоуздање, а резултат је више него савршен.

Један од водећих Ермининих проблема билло је рошаво лице, па је тако, након што је решила проблем са акнама, отишла на ласерско уклањење ожиљака. За ово је издвојила од 150 до 250 евра по третману, а урадила их је, како тврде извори, четири.

 

 

Убрзо након тога подвргла се операцији носа, а ова интервенција креће се од 3.000 евра. Потом је посетила хирурга како би подигла и капке и за то искеширала 900 евра. Ермина је урадила и груди и за њих је издвојила 3.800 евра.

 

 

Пашовићева ту није стала, већ је увећала у усне, које су је коштале око 500 евра. Да би дошла до жељеног изгледа, бивша задругарка одлазила је и на ботокс три регије, за шта је дала око 250 евра, а такође урадила је и операцију којом је са стомака скинула вишак коже.

 

 

Ермина је, иначе, једна од ретких која се није срамила да говори о својим операцијама, напротив - мотивисала је људе који годинама нису имали храбрости да се одлуче за неку од интервенција, а без длаке на језику признала је шта је све радила на себи. 

(Пинк.рс)

БОНУС ВИДЕО:

Овако се Јована Јеремић припрема за викенд

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".