С обзиром на то да је рано остала без мајке, певачица Рада Манојловић изузетно је везана за оца Радета који заузима посебно место у њеном животу.

Рада Манојловић много помаже свом ову, саградила му је кућу, купила све пољопривредне машине, улаже у имање, води рачуна о његовом здрављу јер никада није заборавила колико се жртвовао за њу. Он је ћерки био највећа подршка у животу и каријери и пре него што је Рада дошла у продукцијску кућу Саше Поповића и почела да се такмичи у Звездама Гранда.

Фото: АТА имагес

 

 

Она је тинејџерске године проводила певајући по крштењима, свадбама, испраћајима, а такви наступи увек су ризични будући да гости прослава махом немају поштовања за певачице.

Једном приликом је умало страдао и њен отац Раде

- Мој отац је био жртва током периода када је радио као мој менаџер. Никада нећу заборавити када су покушали да га убију тако што су преврнули аутомобил у коме је спавао и исчупали му волан. Престравила сам се, али на сву срећу изашао је неповређен. Мој отац је изузетно спретан и сналажљив човек, а и имали смо среће - испричала је једном приликом Рада за "Свет" и описала да је и она била нападнута:

Фото: Инстаграм принтскрин/_marija_manojlovic_

 

 

- Једном је пијани гост са репетираним пиштољем упао под шатор у ком сам певала и узвикнуо: Све ћу да вас побијем. И то само зато што певач са којим сам тада радила није знао да отпева неку песму коју је овај тражио. Једино што је тада учинило да се осећам заштићеном јесте управо што је мој тата био са мном. Иначе, не стидим се што сам певала на таквим местима. На то сам изузетно поносна.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".