Три деценије срећног брака, Олга Одановић и Драган Петровић Пеле крунисали су рођењем сина Јакова и ћерке Ленке.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 

Ленка је млада глумица, а наследник се последњих година ретко појављује у медијима. И Јаков је наседио љубав према филмској уметности. Он је завршио продукцију на Факултету драмских уметности у Београду.

Млада глумица поштује савете које добија од својих родитеља који су изутено успешни у свом послу, а једном приликом је поделила и анегдоту о пријемном испиту који је Пеле напустио када ју је угледао.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/_njezz_

 

 

- То је било јако занимљиво, јер нисам имала појма ни где сам, иако сам мислила да знам. Пролази се кроз дугачак ходник и ништа нисам видела. Ушла сам и рекла: 'Добар дан', а само сам чула 'довиђења'. Схватила сам то као нешто што је требало да се деси и било ми је лакше. Помислила сам - он је изашао, сад могу да се разлудим. Раније ме није видео на сцени - признала је, па открила и како су реаговали када им је саопштила да жели да се бави глумом.

- Нису могли да поверују. Олга је рекла: 'Иди, иди, пробај. Не знам, пробај, мислим, ти никад то ниси радила, али пробај', а тата је био у фазону: 'Ти се стидиш, не знам, ти се много стидиш'. Баш су били изненађени. Желела сам да ја будем сигурна шта хоћу, да се сама спремим за пријемни, па да им кажем - рекла је својевремено за медије.

 

 

Јаков Петровић ретко се појављује у јавности, али је сличност коју има са својим оцем невероватна. На свом Твитеру недавно је објавио фотографију у друштву Зорана Зајева. Раније су за њега писали да је исти отац Пеле из млађих дана. Коментари не престају да се нижу, а припаднице женског пола, поново су у потпуности освојене продорним плавим очима, које је Јаков наследио од оца. Покупио је и најлепше од мајке Олге Одановић.

 

Фото: Танјуг/Тања Валић

 

 

- Син ми се родио у Градској болници. Жарко Лаушевић ми је јавио да се Олга породила и да сам добио сина. Био сам код куће и ја сам потпуно полудео, то је за мене било - ваааауууу! Имао сам 27 година, нисам имао појма шта је то родитељ. То сам тек касније сазнао, Јаков није спавао до петнаесте године, спава само кад га љуљаш, чим престанеш, он се пробуди. Сад је друга ситуација, сад спава нормално - испричао је у исповести за Курир његов отац за Пеле.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".