За многе љубитеље фудбала Бразилац Адриано је у време док је играо важио за једног од најбољих фудбалера света. Знао је Бразилац одиграти неке антологијске утакмице, али у финишу каријере све је отишло другим путем, далеко од онога на који су многи типовали.

Након што му је преминуо отац Адриано је био у депресији и почео се опијати због чега га је Интер на крају и продао. Играо је у Бразилу неколико година, али ноћни живот му је био важнији од фудбала. Једноставно све је кренуло наопако.

Недавно је дошао поново у центар јавност након што су поједини бразилски медији објавили да је у вези са доста млађом фризерком Микаелом Мескуитом (24).

 

Изгледа да те шпекулација нису биле лажна узбуна. Адриано и Микаела су се венчали у тајности.

- Опуштам се са својом новом супругом и поново уживам у животу - написао је Адриано.

Наводно је венчање било заказано 30. новембра, међутим Адриано и Микаела одлучили су да не буде никакав спектакл од венчање и само су потписали документе у тајности и сада су законски муж и жена.

 

 

Није први пут да легендарни Бразилац буде у везама са доста млађим девојкама. Пре две године шокирао је јавност када је почео аферу са 18-годишњом Биом Мирандом.

Ноћни живот и депресија довели су га скоро до пропасти, али Микаела га је извукла из животне таме и сада је окренуо нови лист.

Многи вјерују да би Адриано напокон могао средити свој живот онако како одликује једној познатој особи и човеку који је током каријере био велика звезда у својој држави и шире.

 

Бразилац је недавно причао о својој каријери, а једно од питања било је шта је урадио када је добио прву "озбиљнију" плату играјући фудбал. Тај новац зарадио је играјући у дресу Интера, а многи су очекивали да га је потрошио на алкохол и ноћне изласке, но то није био случај.

- Сјећам се да сам зарадити тада око 120.000 евра. То је била моја прва плата и знао сам одмах шта ћу урадити с њом. Купио сам својој мајци кућу и то ми је била најважнија ствар. Никада нисмо имали добре услове за живот и прво сам то хтео да решим. Она и дан данас живи у тој истој кући и то је доказ да сам тај новац потрошио на најбољи начин - рекао је Адриано.

Овај 40-годишњак потврдио је да ће крајем ове године организовати утакмицу која ће бити његов званични опроштај од играња фудбала, али још увијек није познато да ли ће меч бити одигран на Меаци или у Бразилу.

(Спортспорт.ба)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".