Љубомир је једном приликом у емисији "Балканском улицом" истакао да је са супругом Татјаном која се бави сликарством после развода остао у добрим односима: 

- Моја жена већ дуго нема проблема са мном јер смо ми разведени седам година. Кроз развод смо прошли нормално, као сви нормални људи -разлог због ког су окончали брак, јесте безуспешан покушај да се остваре као родитељи. 

Фото: АТА имагес

 

- И Тања и ја имамо четрдесет година, али лекари кажу да још постоје велике шансе да се остваримо као родитељи. На крају крајева, наш здрав однос према томе каже да ћемо у неком моменту, уколико Тања не остане у другом стању, спасити неко дете које није имало среће да расте са родитељима. Не због племенитости, већ да остваримо своју потребу и поклонимо некоме живот какав доликује. Није породица крв - упркос речима и жељи за усвајањем, пар је окончао брак. 

Фото: АТА имагес

 

 Татјана је, наиме, завршила Факултет ликовних уметности а упознали су се преко заједничких пријатеља који су такође у свету уметности. Иако су данас разведени, Бандовић о њој никада није рекао лошу реч, напротив, једном ју је јавно похвалио и истакао да је уз Татјану пронашао душевни мир.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".