Маријана Матеус је у својој аутобиографији "Амоаж" открила детаље о познанству са бившим мужем Миодрагом Костићем Колетом. У везу је ушла са 17. година. 

- Никада нисам циљала на мушкарце који су били заузети. То са Миодрагом била је случајност, а ја сам била занета младалачким емоцијама. Будући да је био старији од мене, покушала сам да утекнем из те приче, али он је човек који зна да вас заведе не на прву, већ на другу лопту. Успео је да ме освоји. Заљубила сам се у њега. Знала сам да је заузет, али нисам одолела његовом шармантном удварању. Једном ме је одвео у Бечеј, у дворац Дунђерски. Била сам фасцинирана и осећала сам се као краљица - присетила се Маријана својих првих слатких тренутака са Колетом због које је убрзо раскинуо веридбу са партнерком.

 

 

Маријана је због Миодраговог неодлучног понашања и двоструког вођења живота одлучила да буде та која ће рећи истину: 

- После месец дан забављања он је и даље водио двоструки живот, па сам одлучила да ствар преузмем у своје руке. Прилика ми се указала када је једне вечери рекао да мора да оде на неки пословни састанак. Била сам сигурна да је са вереницом. Пратила сам га и затекла испред кафића како наслоњен на мотор разговара са њом. Пришла сам им. Миодраг се шокирао, а девојка је била збуњена. Обратила сам му се: "Е, па лепо што смо сви на окупу, да видимо ко је овде вишак.“ Имала сам само 17 година. Већ следећег дана била сам његова девојка, а мој супруг би другима, када би желео суштински да ме представи, испричао ову причу.

 

 

Маријана се за Миодрага удала са 19. година, али се развела. У браку су добили троје деце, Дајану, Анђелу и Александра. После тога је 2003. упловила у брак са Лотхаром Матеусом. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".