Јелена је одговарала на многа питања новинара и открила пикантне детаље о свом односу са Сашом Поповићем откада је напустила "Звезде Гранда", новом бизнису Лепе Брене и припремама за нови албум који ће померити све границе.

Она је такође причала и о томе да су како се променила постава у жирију популарног музичког такмичења пријатељски односи и љубав захладнели, али да Поповићу никада неће заборавити то што је позвао у такмичење у најтежем периоду њеног живота када је била забрањена у свим могућим медијима. 

Фото: АТА имагес

 

Јелена је прокоментарисала и нову модну линију своје колегинице Лепе Брене.

- Све што има везе са бизнисом и женама које се баве тиме подржавам и просто ми је криво што ја нисам ушла у то и кренула са неким својим брендом. Била сам најавила своју трикотажу, и хтела да се појавим у својој креацији али не могу просто да се посветим томе јер сам се посветила албуму, рекла је она. 

Одласком Јелене Карлеуше из "Звезда Гранда" променили су се односи са Сузаном и Сашом Поповићем.

- Откада сам отишла из "Звезда Гранда" то је спласнуло. Ја на таква славља нисам била позвана тако да то не бих коментарисала свакако сву срећу им желим, нека се људи друже и воле и нека то буде успешно. Са Маријом сам супер, она није блиска ни са ким она воли саму себе и свог пса, каже певачица.

Фото: АТА имагес

 

 

Својим учешћем је обележила такмичење Звезда Гранда, а како од одласка није претерано причала о томе сада је открила нешто на чему ће заувек бити захвална Саши Поповићу.

- Свакако смо скренули пажњу, али да сам наставила не би могла да постигнем ово што планирам. Ја сам донела нову публику и нову енергију која је много допринела и како сам отишла дај недостатак се види сада. Звезде Гранда су ми помогле у томе што сам у том периоду била забрањена, и Саша Поповић ме је позвао и дао ми шансу да будем на телевизији у јако ружном периоду мог живота, закључила је певачица.

(Информер)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".