Ела Лоудон се ретко појављује са оцем у јавности, али је овог пута била све време уз њега.

 

 

Ела има 29 година, глумица је и прво је Крејгово дете, и то из брака који је потрајао само две године са бившом Фионом Лоудон. Она је снимила неколико краћих филмова, али је каријеру посветила, бар за сада позоришту.

Ела се на премијери појавила потпуно у складу са целом 007 темом, у женском оделу налик на смокинг који је један од обавизних аутфита Бонда у сваком од филмова који су снимљени о овом тајном агенту. Сви су примитили и то колико личи на оца, али и како може да се пореди са осталим лепотицама са црвеног тепиха.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Loudon (@ellaloudon)

 

Она је одрасла у Лондону пре него што се преселила у Америку због факултета. Међутим, после годину дана је одустала од школе а у неколико наврата је отворено говорила и о томе како се у то време борила са депресијом.

На друштвеним мрежама објављује бројне фотографије са оцем и његовом другом женом глумицом Рејчел Вајс са којом је у браку од 2011.

Иначе, Крејг је недавно испричао како не намерава да Ели, а и својој млађој ћерки, остави ништа од свог богатства којеје процењено на више од 116 милиона долара.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Loudon (@ellaloudon)

 

- Оставићу им новац да заврше школе и за учешће за стамбени кредит, али то је све. Мислим да је то неукусно, желим да потрошим све док не умрем а младе генерације могу да се снађу - рекао је он, али није додао како су ћерке реаговале на ову одлуку.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".