Слађа је открила једном приликом за "Пинк" детаље о свом ванбрачном сину и да ли је у контакту са његовим оцем: 

- Са тим човеком, његовим оцем, нисам била у браку. Николу смо добили у ванбрачној заједници. Мој син Никола има данас 26 година, живи у Америци, тамо је завршио студије, два факултета има и има посао. Прелеп је дечко, предиван, паметан, културан, школован... - имала је само речи хвале за сина.

Фото: Јутјуб принтскрин/Магазин Ин

 

Трајковићева је испричала како се слажу Никола и њена остала деца која је добила са певачем:

- Остала моја деца јесу у контакту са Николом кад дође преко лета у Србију. Кад је слободан, чују се. Више се деца чују са њим, него ја. Нисам га скоро видела, последњи пут сам га видела прошле године. Тада смо се са њим видели Софија, Марко и ја, Милош није био у Београду, тако да се није видео са њим, нажалост - рекла је том приликом Слађа, а на питање да ли се Ђани упознао са њеним ванбрачним сином и у каквим су односима, она је одговарила:

- Наравно да су се упознали. Никола готиви Ђанија, као и он њега, а и моја остала деца га јако воле. Иста мајка их је родила, па небитно ко је отац.

Она нема разлога да крије сина од осталих чланова породице и пријатеља:

- Сви моји ближњи, моја фамилија и пријатељи знају за Николу, и кад ме питају колико деце имам, ја никада нисам рекла троје, него четворо, а са Ђанијем троје. Поносна сам на сву своју децу. Имати четоворо деце велики је успех, и да сам могла, још бих их ја рађала. Нажалост, нисам могла, јер сам њих четоворо родила на царски рез и било је повуци-потегни кад је требало да родим Софију. То је баш била храброст - рекла је Слађа и открила у каквом је односу сада са Николиним оцем.

- Нисам у контакту са Николиним оцем, нема ни потребе... Наш син је велики, остварен, није дете. Много година је прошло откад се нисам видела са тим човеком - изјавила је Слађа.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".